Skip to content Skip to footer

Luotettavuus ja Laatu Yhdessä Paketissa

Tervetuloa JcTuotannon maailmaan, jossa kolme huippuammattilaista seisoo valmiina ikuistamaan sinun tai yrityksesi tärkeimmät hetket. Olipa kyseessä suuri yleisötapahtuma tai intiimi yksityistilaisuus, me tarjoamme räätälöityjä video- ja valokuvausratkaisuja koko Suomen alueella, Lapista Uudellemaalle.


Työnäytteet ja Portfoliot – Ammattilaiset Työssään

Tutustu työnäytteisiimme ja portfolioidemme maailmaan. Meillä on laaja valikoima aiempia töitä, jotka todistavat taitomme ja osaamisemme. Löydät jokaisen tekijän kädenjälkeä alla olevista linkeistä.


Jonas Ehrnsten – Innovatiivinen Valokuvaus

Jonas on ollut JcTuotannon kuvioissa jo vuosia, mukaan lukien työskentely B.O.O.M Tourin virallisena kiertuekuvaajana. Hän yhdistelee luovasti erilaisia efektejä ja rekvisiittaa, tarjoten ainutlaatuisen näkökulman joka tilaisuuteen. Jonas on myös erikoistunut hää- ja tapahtumakuvaamiseen Etelä- ja Keski-Suomessa.

Katso kuvia täältä


Marko Vasara – Pohjoisen Valokuvaustaikuus

Marko, eli “Pohjoisen valokuvauksen kuningas”, keskittyy erityisesti revontulten ja tähtitaivaiden kuvaamiseen. Marko on erinomainen valinta, kun tarvitset ammattitaitoista kuvankäsittelyä ja promo- tai mainosmateriaaleja. Hän asuu Levillä ja on aina paikalla, kun siellä tapahtuu jotain erityistä.

Katso kuvia täältä


Jape Ikonen – Videokuvausmestari

Jape on tunnettu Petri Nygårdin ja Levi-Äijän musiikkivideoista. Hänen laaja skaalansa kattaa kaiken yritysmainoskuvauksista tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. Jape on erittäin monipuolinen ja luotettava videokuvaaja, johon lukuisat asiakkaat ovat jo luottaneet.

Katso kuvia täältä


Taltioimme Unelmiesi Hetket

Ota yhteyttä meihin joko chatin kautta tai sähköpostitse osoitteessa info@jctuotanto.fi ja varaa kuvaaja tapahtumaasi. Me huolehdimme tapahtumasi taltioinnista, jotta sinä voit nauttia elämäsi hetkistä vuosienkin päästä.


Luotettavat Kumppanit

Olemme tehneet yhteistyötä lukuisien yritysten ja yksityishenkilöiden kanssa. Meidän kauttamme saat laadukasta palvelua ja ikimuistoisia kuvia ja videoita.


Kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua video- ja valokuvauksen saralla, JcTuotanto on valintasi. Ota yhteyttä jo tänään ja tehdään yhdessä hetkistäsi ikimuistoisia.

Go to Top