Skip to content Skip to footer

Valitse meidät, ja tee hääpäivästänne unohtumaton tarina, joka kerrotaan yhä uudelleen. Meillä ei ole vain soittolistoja, meillä on sydämenlyöntejä – jokaista tärkeää hetkeä varten.

Asiakasarvosteluita:

“Meidän häämme olivat unelmien täyttymys, kiitos teille! Musiikki, valaistus, kaikki oli täydellistä.” -Anna ja Jussi

“Peik oli soittamassa häissämme, eikä jättänyt kylmäksi! Soitti juuri sellaista musiikkia kuin halusimme ja vielä pienellä twistillä. Osasi lukea huonetta ja tunnelma oli katossa. Suosittelen lämpimästi! Kiitos vielä, että teit juhlastamme ikimuistoisen!” – Aki Maksimaalinen

“Aivan loistava hää-DJ! Musiikki oli juuri oikeanlaista vieraisiin nähden ja toiveet otettiin hyvin huomioon. Loistavaa pelisilmää musiikin suhteen läpi illan. Kehuja sateli vaikka kuinka paljon. Ei voi muuta kuinka suositella! Kiitos paljon osallistumisesta tärkeään päiväämme!” – Juuso Mattila

Lisää arvosteluita: Lue täältä!

Tee elämäsi tärkeimmästä päivästä ikimuistoinen.

Rakkaus on elämän suurimpia lahjoja, ja häät ovat tilaisuus juhlistaa sitä kaikkien rakkaidenne seurassa. Tarjoamme monipuoliset ja ainutlaatuiset palvelut, jotka tekevät hääpäivästänne ikimuistoisen. DJ-palveluistamme valokuvaamiseen, me teemme kaiken – juuri teidän näköisesti.

Valitse Live DJ: Dynaaminen, Monipuolinen ja Kustannustehokas

Valitse live DJ bändin sijaan ja koe dynaamisempi, monipuolisempi ja kustannustehokkaampi hääjuhla. Meidän ammattitaitoiset DJ:mme pystyvät luomaan täydellisen äänimaailman sekä juontamaan hääohjelmanne saumattomasti. Henkilökohtaisesti räätälöity soittolista varmistaa, että juuri ne tärkeät kappaleet soivat oikealla hetkellä.

Miksi valita DJ?

  • Edullisempi kuin livebändi
  • Taipuisa musiikkivalikoima
  • Mahdollisuus juontoon ja ohjelman vetämiseen
  • Loistava yhteistyö livebändin kanssa mahdollista

HääBändi.fi – Monipuolinen Valikoima Live-Bändejä

Jos kuitenkin tunnette, että live-bändi on se oikea valinta teidän hääjuhlaanne varten, tarjoamme kauttamme myös lukuisia vaihtoehtoja HääBändi.fi-sivustomme kautta. Meidän palvelussamme ei ole välikäsiä; voitte kontaktoida bändiä suoraan itse tai jos haluatte, voimme konsultoida ja järjestää kaiken puolestanne.

Valokuvaus – Ikuista Hetket

Jonas Erhnsten: Etelä- ja Keski-Suomen Valokuvausmestari

Jonas on ammattilainen, joka on tehnyt lukuisia häävalokuvauskeikkoja. Hän on erikoistunut etelä- ja keskisuomalaisiin häihin, mutta on tilattavissa ympäri Suomen.

📸 Lisää kuvia

Taikavasara: Pohjoisen Valokuvauksen Kuningas

Pohjoisen valokuvauksen kuningas! Tämä aito pohjoisenherra asuu Levitunturissa ja hoitaakin siellä kaikki häävalokuvaukset poikkeuksetta. Herra työskentelee tiivissä yhteistyössä videokuvaaja Jape:n kanssa ja he ovat luoneet yhdessä hääpareille unohtumattomia taltiointeja pohjoisen lumoavien tuntureiden lomassa.

📸 Lisää kuvia

Videokuvaus – Elävät Muistot

Jape Ikonen: Videotuotannon Pioneeri

Jape on luonut unohtumattomia videoproduktioita niin artisteille kuin hääpareillekin. Hän taltioi hääpäivänne alusta loppuun ja luo elävän muiston, joka säilyy sukupolvilta toisille.

📹 Lisää kuvia

Tekniikka ja Valaistus

Viihtyvyyden ja tilaisuuden sujuvuuden takaamiseksi tuomme mukanamme korkealaatuisen ääni- ja valotekniikan. Meillä on myös erilaisia lisäpalveluita, kuten karaoke ja erikoisvalaistus.

Limusiinipalvelut – Luksusta Loppuun Asti

Miksi et tekisi hääpäivästänne entistä erityisempää luksuslimusiinilla? Yhteistyökumppanimme Starlimou tarjoaa ylelliset limusiinikuljetukset – täydellinen lisäys täydelliseen päivään.

🚗 Starlimou Lue lisää

Yhteistyökumppanit ja Sijainti

Jos juhla- tai jatkopaikka on vielä hakusessa, voimme auttaa siinäkin! Meillä on laaja yhteistyöverkosto, ja kauttamme voi varata upeita juhlatiloja.

Let’s Do This!

Haluamme tehdä elämäsi tärkeimmästä päivästä ikimuistoisen. Varaa ajoissa, niin voimme yhdessä suunnitella hääjuhlanne jokaisen yksityiskohdan.

Kysy lisää ja tehdään yhdessä hääpäivästänne unohtumaton!

Katso Ideoita Häihin Hääblogistamme! – TÄÄLTÄ

Etkö ole varma, minkälainen teema tai värimaailma sopisi hääjuhlaanne? Tai mietitkö, miten järjestää ikimuistoinen polttaritilaisuus? Älä huoli, hääblogistamme löydät runsaasti vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota juuri tällaisiin kysymyksiin!

Hääblogissamme käsitellään monenlaisia aiheita, kuten:

  • Hääsuunnittelun ABC: Kattava opas hääjuhlan suunnitteluun alusta loppuun.
  • Musiikkivinkit: Millainen musiikki sopii eri tilanteisiin hääjuhlassa?
  • Ruoka ja Juoma: Ideoita häämenun suunnitteluun ja juomien valintaan.
  • Trendit ja Teemat: Vuoden hittivärit, koristeluideoita ja paljon muuta!
  • Vieraiden Viihtyvyys: Kivoja ohjelmaideoita, jotka pitävät vieraat tyytyväisinä.

Hääblogimme on täynnä käytännön neuvoja ja asiantuntijavinkkejä, jotka auttavat teitä tekemään hääpäivästänne juuri sellaisen kuin olette aina toivoneet. Käykää siis tutustumassa ja ammentakaa ideoita tulevaan suurpäiväänne!


Go to Top