Skip to content Skip to footer

🌟 Kuka on SÄX?

SÄX on vuodesta 2012 toiminut sensaatiomaisen innovatiivinen kokoonpano, joka yhdistelee DJ:n ja saksofonistin, Andy Skädämin ja DJ Skittl3sin, musiikilliset taidot ainutlaatuisella tavalla. Tuotantopuolella mukana on Grizzly, joka antaa loppusilauksen jokaiseen julkaisuun. Yhdistelemällä saksofonia ja elektronista tanssimusiikkia, SÄX tarjoaa elämyksellisiä äänimaisemia, joita et voi kuulla mistään muualta!

🔗 Yhteys sosiaaliseen mediaan:

🎵 Musiikillinen Matka 🌍

Julkaisemansa debyytti-EP:n “Broadcasting in Paris” jälkeen SÄX on ylläpitänyt jatkuvaa musiikillista tuotantoa omalla Studio Sangria -levymerkillään. Yksi heidän kappaleistaan, “Dark Hours,” on jopa päässyt kansainvälisesti tunnetun Armada Musicin Chill 001 -kokoelmalle.

🎤 Live-Esiintymiset – Elämys, jota et halua jättää väliin! 💫

SÄX on tunnettu myös energisistä ja mehukkaista live-esiintymisistään. Kiertäneet Eurooppaa jo vuodesta 2012, he ovat tuoneet saksofonin takaisin nykypäivän musiikkiareenalle. Olipa kyseessä tyylikäs lounge tai rajut klubiyöt, SÄX luo tunnelman, joka saa jalkasi liikkeelle ja sydämesi sykkimään nopeammin!

🎉 Palvelut ja Esitykset 🥂

Etsitkö jotain erilaista seuraavaan juhlaasi? SÄX tarjoaa uniikin elämyksen, joka on täydellinen vaihtoehto perinteiselle hääbändille. He tuovat mukanaan koko äänentoistojärjestelmän ja ovat avoimia toivekappaleille. Mitä enää voisi toivoa?

🎙️ Mitä On Tulossa? 🎶

SÄX ei ole pelkästään lavakokemus; he ovat myös ahkeria studiomuusikoita. Vuoden 2013 debyytti-EP:n jälkeen he ovat julkaisseet useita singlejä, ja lähitulevaisuudessa on luvassa vielä enemmän! Seuraa heitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajan tasalla heidän uusimmista julkaisuistaan.

💌 Yhteystiedot ja Varaukset 📞

Valmiina kokemaan SÄX? Ota yhteyttä nyt ja varaa elämys, joka saa sinut tanssimaan yötä pitkään! VARAA TÄSTÄ


Avainsanat: SÄX, DJ, Saksofoni, Live-esiintymiset, Tanssimusiikki, Elektroninen musiikki, Studio Sangria, Armada Music, Broadcasting in Paris, Dark Hours, Eurooppa, Klubi, Lounge, Hääbändi, Juhlat, Äänentoisto

Go to Top