Skip to content Skip to footer

Tervetuloa Äänen Lumoon 🎵

Kun musiikki, tyyli ja elämyksellisyys kohtaavat, syntyy jotain ainutlaatuista. Kristian Lakari (alias Lakari SAX) tarjoaa juuri tämän kaltaisia ainutlaatuisia kokemuksia. Hänen saksofonishow’nsa antaa uuden ulottuvuuden klassisille hiteille, tanssilattian rytmeille ja paljon muulle.

👉 Facebook: Kristian Lakari Facebookissa
👉 Instagram: Kristian Lakari Instagramissa


Mitä Tarjoamme 🎷

Klassikot & Uudet Hitit 🎶

Tutut kappaleet eri vuosikymmeniltä saavat Lakari SAX:n käsittelyssä uuden elämän. Olipa kyseessä sitten cocktail-lounge tai tanssilattian kuumat rytmit, Kristian tarjoaa laajan skaalan musiikillisia vaihtoehtoja.

DJ & Live-esiintyjä 🔥

Miksi tyytyä vain yhteen, kun voit saada molemmat? Kristian Lakari on sekä taitava saksofonisti että energinen DJ. Yhteiskeikkoja tehdään monien eri DJ:den kanssa, mikä takaa monipuolisen ja ikimuistoisen musiikillisen kokemuksen.


Räätälöity Elämys ⭐

Taustamusiikki 🌹

Rauhallisemmissa tilaisuuksissa voit nauttia balladeista tai jazzahtavista kappaleista, jotka sovittavat täydellisesti yhteen tunnelman ja yleisön kanssa.

Tanssilattia 🎉

Etsitkö energistä tanssimusiikkia? Uusimpien pop-kappaleiden saksofoniversiot ja yökerhojen hittibiisit tekevät tanssilattiasta kuumimman paikan juhlissa.

Show & Spiikit 🎤

Esiintyminen ei ole vain soittoa tai miksailua; se on ennen kaikkea show. Spiikit ja juontaminen nostavat tunnelmaa, ja yleisössä jammailu on kokemus, joka jää varmasti mieleen!


Tilaa Kristian Lakari ja varmista, että seuraavasta tapahtumastasi tulee ikimuistoinen!

🎵 Musiikki, joka puhuu sydämeen. 🎵

Kristian lakari

Avainsanat: Kristian Lakari, Lakari SAX, saksofonishow, klassiset hitit, tanssilattian rytmit, Facebook, Instagram, Klassikot & Uudet Hitit, DJ & Live-esiintyjä, Räätälöity Elämys, Taustamusiikki, balladit, jazz, Tanssilattia, pop-kappaleet, yökerhot, Show & Spiikit, esiintyminen, juontaminen, musiikillinen kokemus, tilaisuudet, tapahtumat, elämyksellisyys, cocktail-lounge, energinen DJ, yhteiskeikat, tunnelma, musiikki, sydän.

Go to Top