Skip to content Skip to footer

📅 Kiertueen Aikataulu

Kiertue on nyt buukattavissa ajalle 1.10.2023 – 29.2.2024. Älä missaa mahdollisuutta tuoda Suomen kuumimmat elektronisen tanssimusiikin nimet omalle lavallesi!

🌟 Tähtiartistit

🎧 Milla Lehto

Suomen elektronisen tanssimusiikin kärkinimien joukkoon kuuluva Milla Lehto on ollut alalla yli 20 vuotta ja nousi Suomen tunnetuimmaksi naispuoliseksi elektronisen musiikin artistiksi. Hän on lumonnut yleisöä niin Suomen suurimmilla festivaaleilla kuin kansainvälisilläkin areenoilla, kuten Englannissa, Saksassa, Thaimaassa ja Bulgariassa.

🎧 TMPR (Temper2)

TMPR, tunnettu myös aliaksellaan Temper2, on lähettänyt tanssilattiat täyttävää musiikkia radiossa ja klubeilla. TMPR on tuttu näky Suomen suurimpien festivaalien, kuten Weekend Festival, Summer Sound Festival, RMJ ja CNNCT Festival, lavoilta.

🎵 Mitä Odottaa?

Techno Dystopia -kiertue tarjoaa unohtumattoman illan täynnä neonvalojen hohtoa ja kovimpia elektronisen tanssimusiikin biisejä. Tämä odotettu yhteiskiertue tuo molempien artistien livekeikat yhteen, tukemana vaihtuvien lämmittelyartistien energialla.

🕒 Kiertueen Ohjelma

Kesto on noin 3-4 tuntia, sopimuksen mukaan, ja kaikki tapahtuu talon tekniikalla (riderin mukaiset soittimet ja mixeri).

📣 Sosiaalinen Media

Artistit mainostavat tapahtumaa aktiivisesti omilla some-kanavillaan, joten näkyvyys ja kiinnostus ovat taattuja!

🎟 Varaa Nyt!

Älä missaa tätä ainutlaatuista mahdollisuutta. Varaa Techno Dystopia -kiertue nyt ja anna yleisöllesi elämys, jota he eivät tule unohtamaan!


Jos tämä kuulostaa siltä, mitä olet etsinyt, ota meihin yhteyttä heti varataksesi kiertuepäivän! 🎉

Go to Top