Skip to content Skip to footer

🌟 Mikä On Scope Fest? 🌟

Scope Fest on paljon enemmän kuin pelkkä festivaali; se on kokemus, joka räätälöitiin tilaajan yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Vuosittain järjestettävän tapahtuman tyyssijana on Tampereen kenties hulppein kattoterassi, joka tarjoaa upean näkymän kaupungille ja luo täydellisen taustan unohtumattomalle illalle.

🎶 Tähtiartistit ja Esiintyjät 🎶

Tapahtuman sydämenä ovat musiikki ja viihde. Artistikattauksemme ovat aina Suomen kärkeä, ja vuosien varrella lavalla on nähty mm. Anna Abreu, Dilemma, Pihlaja, Pyhimys ja Starter Pack Team, Ruma, Käärijä sekä monet muut!. Tämä ei ole vain festivaali; tämä on tilaisuus nähdä suosikkiartistisi lähietäisyydeltä ainutlaatuisessa ympäristössä!

🎉 Kokemus Räätälöity Sinulle 🎉

Scope Fest ei ole ‘one-size-fits-all’ -tapahtuma. Jokainen festivaali räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Haluatko erityistä ruokaa, lisäaktiviteetteja vai ehkä VIP-palveluita? Me teemme sen mahdolliseksi.

🌇 Maaginen Sijainti 🌇

Tapahtuma järjestettiin Tampereen upeimmalla kattoterassilla! Scope Fest tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea festivaalitunnelmaa korkeuksissa, jossa voit ihailla kaupungin siluettia ja auringonlaskua!

📣 Älä Missaa Tätä! 📣

Scope Fest on se tapahtuma, jota et halua jättää väliin tänä kesänä. Varaa lippusi nyt ja koe Tampere kesäisimmillään!


Tule mukaan ja koe Scope Fest – tämä on kesäelämys, joka jää mieleen! 🌞🎵

🌟TILAA TAPAHTUMA 🌟

Seuraa Meitä Somessa

Parhaan kuvan tapahtumistamme saatte seuraamalla meitä somessa:

Go to Top