Skip to content Skip to footer

Petermayn on Tampereelta kotoisin oleva uuden DJ-sukupolven kirkkainta kärkeä edustava DJ-artisti. 

Nuoresta iästä huolimatta hänellä on takanaan satoja keikkoja niin omilta artisti soitoilta kuin yökerho, terassi ja yksityistilaisuus keikoista. Petermayn on keikkaillut ympäri Suomen suurimpia kaupunkeja sekä tehnyt keikkoja ulkomailla.

Hänen keikkansa ovat herättäneen laajaa mielenkiintoa niin asiakkaiden kuin promoottereiden kesken, erityisesti keikkojen energisyyden ja yllätyksellisten biisivalintojen takia. Yleisön viihtyvyys on kuitenkin hänen ykkösprioriteettinsa.

Hän itse luonnehtii soittamansa musiikin rantautuvan jonnekin räpin, housen ja kaiken muun mahdollisen välimaastoon.

Petermaynillä on kokemusta Suomen suurimmista yökerhoista ja hän onkin toiminut useissa eri residentti rooleissa näillä kerhoilla. Petermayn on myös tuttu näky suomalaisilla festivaaleilla sekä näiden klubijatkoilla: Blockfest, Solarsound, Aurafest, Seinäjoki HipHop, Suomipop ja Scopefest.

Tämän lisäksi hän on soittanut lämppäri settejä erinäisissä tapahtumissa suomen eturivin artisteille kuten Sannille, JVG:lle, Antti Tuiskulle ja Elastiselle sekä ulkomaisille artisteille kuten Pendulumille, Robin Schulzille, Alan Walkerille, James Hypelle ja Felix Jaehnille.

Kuka tahansa laadukasta DJ työskentelyä ja hyvää musiikkia arvostava ei taatusti jää kylmäksi tältä kaverilta. Jos Petermayn ei ole vielä tuttu, niin tulee olemaan.

#mayntime

Instagram | Facebook | Lataa raideri

Go to Top