Skip to content Skip to footer

Akrobatia osana tapahtumia!

JCTuotanto on suomalainen viihdetuotantoyritys, joka tarjoaa monipuolisia ja ammattitaitoisia akrobatiaesityksiä tapahtumatuotannon lisämausteena. Tarjoamme myös mahdollisuuden räätälöidä esityksiämme asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näin voimme luoda juuri sellaisen esityksen, joka sopii parhaiten tilaisuuteen ja vastaa asiakkaan tarpeita.

Akrobatiaesityksemme ovat suosittuja niin yritystilaisuuksissa, festivaaleilla, juhlissa kuin muissakin tapahtumissa. Ne tarjoavat unohtumattoman elämyksen ja lisämausteen tilaisuuteen. JCTuotannon akrobaatit ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät esityksensä laadukkaasti ja turvallisesti.

Jos etsit yrityksellesi tai tapahtumaasi viihdyttävää ja vaikuttavaa ohjelmaa, akrobatiaesitykset voivat olla loistava vaihtoehto. Voit valita yhden esityksen tai yhdistellä useita eri esityksiä luodaksesi tilaisuuteen juuri haluamasi kokonaisuuden. Voimme myös tehdä esityksiä teeman mukaan tai esimerkiksi yrityksesi brändin väreihin sopivaksi.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton akrobatiaesitys juuri sinun tilaisuuteesi.

JCTuotannon akrobatiaesitykset ovat saaneet kiitosta monilta asiakkailtamme. Esitykset ovat monipuolisia ja niissä nähdään akrobatian eri lajien osaamista, joka tarjoaa katsojille vaihtelua ja elämyksiä. Esityksissämme yhdistyvät taitavasti liike, musiikki ja valaistus, jotka luovat vaikuttavan kokonaisuuden.

Akrobatiaesityksemme ovat sopivia erilaisiin tapahtumiin, kuten yritystilaisuuksiin, festivaaleille, teatteriesityksiin, gaaloihin, messuille ja yksityistilaisuuksiin. Ne ovat myös suosittuja lastenjuhlissa ja syntymäpäiväjuhlissa, joissa ne tarjoavat unohtumattoman elämyksen niin lapsille kuin aikuisillekin.

Akrobatiaesitykset voivat olla myös osa suurempaa kokonaisuutta, kuten esimerkiksi yrityksen tuotelanseerausta, kampanjaa tai markkinointitapahtumaa. Esityksen räätälöinti tilaisuuden tarpeisiin luo mahdollisuuden tuoda esille yrityksen arvoja ja viestejä.

JCTuotanto haluaa tarjota asiakkailleen aina parasta laatua ja elämyksiä. Siksi meillä on käytössä ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta, joka varmistaa esityksen onnistumisen ja turvallisuuden. Tarjoamme myös asiakkaalle kattavan palvelupaketin, joka sisältää esimerkiksi suunnittelun, logistiikan ja teknisen toteutuksen.

Jos haluat tarjota tilaisuuteesi jotain erityistä ja unohtumatonta, akrobatiaesitys voi olla juuri se oikea valinta. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton esitys juuri sinun tilaisuuteesi.

Tässä on tarkempi listaus JCTuotannon tarjoamista akrobatiaesityksistä ja niiden lyhyet kuvaukset:

 1. Aerial acrobatics: Esitys, jossa akrobaatti tekee temppuja ilmassa roikkuen esimerkiksi köyden, kankaan tai renkaan varassa.
 2. Acro-dance: Akrobatiaa ja tanssia yhdistävä esitys, jossa akrobaatit tekevät yhteisiä temppuja musiikin tahdissa.
 3. Acrobalance: Kahden tai useamman akrobaatin yhteistyössä suorittama esitys, jossa he tasapainoilevat toistensa päällä ja tekevät temppuja yhdessä.
 4. Banquine acrobatics: Esitys, jossa joukko akrobaatteja heittää toisiaan ilmassa pyramidiin tai muuhun muodostelmaan.
 5. Chinese acrobatics: Kiinasta lähtöisin oleva akrobatian laji, jossa korostuvat tasapaino, notkeus ja tarkkuus.
 6. Chinese pole: Esitys, jossa akrobaatti tekee temppuja kiinalaisen pylvään varassa.
 7. Contortionism: Notkeusakrobatiaa, jossa akrobaatti taipuu erilaisiin äärimmäisiin asentoihin.
 8. Cyr wheel: Akrobatian väline, joka koostuu renkaasta, joka pyörii akrobaatin ympärillä, kun hän tekee temppuja sen päällä.
 9. Cyr wheel group acrobatics: Ryhmäakrobatiaa, jossa useat akrobaatit käyttävät Cyr-renkaita tehdäkseen yhteisiä temppuja.
 10. Fire dancing: Akrobatian muoto, jossa akrobaatit käyttävät tulta ja tekevät temppuja sen kanssa esimerkiksi sytyttämällä palloja tai keppejä palamaan.
 11. Foot juggling: Esitys, jossa akrobaatti jongleeraa esineitä jaloillaan.
 12. German wheel: Esitys, jossa akrobaatti tekee temppuja pyörän sisällä seisoen.
 13. Hand balancing: Esitys, jossa akrobaatti tekee temppuja pelkästään käsillään seisoen.
 14. Hand balancing on canes: Esitys, jossa akrobaatti tekee temppuja käsillään seisoen kahden kaarevan kepin varassa.
 15. Hand-to-hand adagio: Esitys, jossa kaksi akrobaattia tekee yhteisiä temppuja toisen yläpuolella käyttäen voimaa ja tasapainoa.
 16. Hand-to-hand balancing: Esitys, jossa kaksi akrobaattia tekee temppuja toisen käsiin tai olkapäille nojaten.
 17. Handstand contortion: Esitys, jossa akrobaatti tekee notkeusakrobatiaa käsillään seisoen
 1. Hula hoop: Esitys, jossa akrobaatti käyttää hula hoop -renkaita ja tekee temppuja niiden kanssa esimerkiksi pyörittäen niitä kehonsa ympärillä.
 2. Crystal ball juggling: Esitys, jossa akrobaatti käyttää suurta, pyöreää kristallipalloa tehdäkseen temppuja sen kanssa.
 3. Stilts: Esitys, jossa akrobaatti kävelee korkeilla seipäillä tai askeltaa niillä tehdessään temppuja.
 4. Trampoline acrobatics: Esitys, jossa akrobaatti käyttää trampoliinia tehdäkseen temppuja ilmassa.
 5. Aerial hoop: Esitys, jossa akrobaatti tekee temppuja renkaan varassa ilmassa roikkuen.
 6. Parkour: Akrobatian laji, jossa tarkoituksena on ylittää erilaisia esteitä mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.
 7. Russian bar: Esitys, jossa kaksi akrobaattia heittelee toisiaan ilmaan erityisellä jousella varustetun telineen päällä.
 8. Trapeze: Esitys, jossa akrobaatti tekee temppuja korkealla ilmassa roikkuvan trapetsin varassa.

Nämä esitykset ovat vain osa JCTuotannon laajaa akrobatiaesitysten valikoimaa. Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden räätälöidä esityksiämme heidän tarpeidensa ja toiveidensa mukaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton akrobatiaesitys juuri sinun tilaisuuteesi.

Go to Top